Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Focșani a fost împușcată pe stradă de un bărbat care o urmărea

O femeie din Focșani a fost împușcată pe stradă de un bărbat care o urmărea

de Georgiana Botez    |   

O femeie, în vârstă de 36 de ani, a fost împușcată pe stradă, vineri seara, de un individ care o urmărea. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

Potrivit IPJ Vrancea, incidentul a avut loc vineri seara în jurul orei 18:30. Femeia de 36 de ani a fost cea care a sunat la 112, care le-a spus polițiștilor că este rănită la o mână și la piciorul drept, după ce a fost împușcată cu o armă de tip airsoft de un bărbat, în timp ce se afla pe stradă.

O ambulanță a ajuns de urgență la fața locului și au transportat-o la spital. Din fericire, femeia este în afara oricărui pericol.

Polițiștii au început o anchetă și, în urma verificărilor, individul a fost identificat și dus la audieri.

Bărbatul, pe care femeia îl cunoștea, a folosit o armă de tip airsoft.

Concret, după ce a avut o discuție contradictorie cu aceasta, s-a năpustit asupra ei și a tras de câteva ori cu o armă reușind să o rănească în zona membrelor.

„În această seară, ora 18.30, polițiștii focșăneni au fost sesizați prin 112 de către o femeie din municipiul Focșani, cu privire la faptul că un bărbat, cunoscut de către aceasta, a folosit un pistol de tip airsoft asupra ei, provocându-I leziuni la nivelul mâinii.

Din verificările efectuate până în prezent de polițiștii care s-au deplasat la fața locului rezultă că fapta s-a petrecut pe fondul unui conflict spontan, iar pistolul, de tip airsoft, este din categoria armelor neletale, nesupuse autorizării sau notificării”, potrivit IPJ Vrancea.

Bărbatul este cercetat acum într-un dosar penal deschis pentru lovire sau alte violențe.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile