Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Iaşi, pe care rudele se pregăteau să o înmormânteze, s-a trezit în timpul priveghiului

O femeie din Iaşi, pe care rudele se pregăteau să o înmormânteze, s-a trezit în timpul priveghiului

de Georgiana Botez    |   

Un caz aproape ireal a avut loc într-o comună din Iaşi, acolo unde o femeie pe care rudele se pregăteau să o conducă pe ultimul drum s-a trezit în timpul priveghiului. 

Aceasta suferise un atac vascular cerebral, iar apropiaţii au crezut că a murit. 

Rudele femeii în vârstă de 94 de ani, din localitatea Sârca, un sat din județul Iași, au început pregătirile pentru înmormântarea bătrânei, însă fiica ei a observat la un moment dat că aceasta încă dădea semne de viață. 

Aceasta plângea lângă mama ei, moment în care femeia a deschis ochii și și-a mișcat mâinile. 

Anunțul morții bătrâne a fost dat de o vecină, care a fost rugată de fiica femeii să meargă la ea, deoarece nu mai răspundea la telefon de două zile. 

După ce a intrat în casa bătrânei, femeia a găsit-o căzută pe jos, cu un buchet de flori în mână.

Nu s-a apropiat de ea, nu a atins-o, dar i-a spus fiicei că este moartă. Astfel, în scurt timp vestea s-a răspândit, iar preotul din sat chiar a decis că trebuie să tragă clopotele. 

În plus, unii săteni se pregăteau să meargă la priveghi, asta în timp ce bătrâna era transportată la spital. 

Femeia a suferit un AVC care nu a fost fatal, iar acum ea este internată la un spital din Iași. Este într-o stare gravă, iar medicii nu cred că își va mai reveni.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile