Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie care trebuia operată a rămas în benzinărie pentru că ambulanțierii stăteau la cafea și povești

O femeie care trebuia operată a rămas în benzinărie pentru că ambulanțierii stăteau la cafea și povești

de Gabriela Mladin    |   

O anchetă disciplinară a fost demarată la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, după ce un echipaj medical aflat în misiune a staționat mai bine de 30 de minute într-o benzinărie. Echipajul transporta o pacientă de la Târgu Jiu la un spital din Capitală, iar în județul Vâlcea s-a întâlnit cu o altă ambulanță care se întorcea de la București. În tot acest timp, personalul a decis să stea la o cafea.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, într-o benzinărie din județul Vâlcea. Echipajul medical care plecase din Târgu-Jiu trebuia să ducă urgent o pacientă cu fractură la picior la un spital din Capitală, unde urma să fie operată.

Pe drum, echipajul care se afla în misiune s-a întâlnit cu un alt echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Gorj, care se întorcea de la București, după ce transportase un bolnav. Personalul a decis să rămână împreună la o cafea, în benzinărie.

În tot acest timp, pacienta, care trebuia să fie dusă la București și să intre în sala de operație, aștepta în ambulanță.

Potrivit datelor de pe GPS, echipajul medical a stat 30 de minute în benzinărie.

La scurt timp după ce s-a aflat de acest incident, conducerea Serviciului de Ambulanță Gorj a demarat o cercetare disciplinară, iar toate persoanele implicate au fost audiate.

Rezultatele anchetei ar putea fi aflate săptămâna viitoare.

 

Subiecte în articol: ambulanta pacienta benzinarie saj gorj
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile