Antena 3 CNN Actualitate O femeie a lovit 13 mașini după ce i s-a făcut rău în timp ce conducea pe o șosea din Sectorul 3 al Capitalei

O femeie a lovit 13 mașini după ce i s-a făcut rău în timp ce conducea pe o șosea din Sectorul 3 al Capitalei

de Andreea Ştefan    |   

O femeie a avariat 13 mașini luni seară, pe Șos. Mihai Bravu din București, după ce i s-a făcut rău și a pierdut controlul direcției de deplasare. Circulația a fost restricționată pe prima bandă.

„La data de 21.10.2024, în jurul orei 20.22, o femeie în vârstă de 39 ani, a condus un autovehicul pe Şoseaua Mihai Bravu, bretea adiacentă, iar când a ajuns în dreptul imobilului cu numărul 448, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers (posibil motive medicale) şi ar fi avariat 13 autoturisme staţionate”, a transmis Brigada Rutieră într-un comunicat.

Polițiștii rutieri au testat-o pe femeia aflată la volan cu aparatura din dotare, rezultatele fiind "zero" pentru consumul de alcool și "negativ" pentru substanțele psihoactive.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Atât șoferița, cât și proprietarii vehiculelor avariate au fost îndrumați către Biroul Accidente Ușoare pentru rezolvarea incidentului.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile