Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a fost înjunghiată în plină stradă în Brăila. Agresorul este căutat de poliţişti

O femeie a fost înjunghiată în plină stradă în Brăila. Agresorul este căutat de poliţişti

O femeie de 40 de ani din Brăila a fost înjunghiată pe stradă de un individ. Poliţiştii se ocupă pentru găsirea agresorului. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila a anunţat că o persoană a fost înjunghiată în plină stradă. Agresorul a fugit de la faţa locului, iar acum este căutat de poliţişti
„Astăzi, la ora 11:28, un bărbat a sesizat, prin apel 112, faptul că în municipiu, la intersectia Bulevardului Dorobanţilor cu Calea Galaţi, o femeie a fost înjunghiată de un bărbat. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 40 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Autorul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 47 de ani. La acest moment poliţiştii acţionează în vederea depistării bărbatului bănuit de comiterea faptei şi fac cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt”. 

Din primele informaţii, agresorul se cunoştea cu victima, dar înca nu se cunoaşte motivul pentru care a făcut gestul extrem, scrie spynews.ro.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile