Antena 3 CNN Externe Mapamond O femeie a fost dată jos din avion, după ce a refuzat să-și pună geanta de lux sub scaun. S-a certat o oră cu stewardesele

O femeie a fost dată jos din avion, după ce a refuzat să-și pună geanta de lux sub scaun. S-a certat o oră cu stewardesele

de Bianca Chirilă    |   

O femeie din China a fost dată jos din avion după ce a refuzat să-și pună geanta de lux sub scaunul din fața ei, provocând o întârziere de o oră a avionului, transmite independent.co.uk.

Un pasager a povestit că scandalul a izbucnit după ce echipajul de la bord i-a cerut femeii să-și pună geanta sub scaun. Ea a refuzat, pe motiv că e o geantă de lux și a insistat să o așeze pe scaunul de lângă ea.

Avionul a trebuit să se întoarcă la poarta de îmbarcare, provocând o întârziere de o oră, deoarece femeia a refuzat să coopereze cu însoțitorii de zbor. Întârzierea a perturbat și alte zboruri.

Întreaga scenă a fost filmată de un alt pasager. Ceilalți oameni prezenți la bord au început să aplaude atunci când femeia a fost escortată afară din avion.

Pasagerii sunt întotdeauna rugați să-și păstreze bagajele în compartimentele de depozitare de deasupra capului sau sub scaunele din fața lor, pentru a nu bloca accesul către ieșirile de urgență din avion.

Subiecte în articol: zbor avion geanta scandal
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile