Antena 3 CNN Actualitate O femeie a fost bătută crunt de un bărbat externat de la psihiatrie, pe semnătură, la o pensiune din Craiova

O femeie a fost bătută crunt de un bărbat externat de la psihiatrie, pe semnătură, la o pensiune din Craiova

de Georgiana Botez    |   

Un bărbat, în vârstă de 57 de ani, externat de la psihiatrie pe semnătură, a bătut crunt o femeie în restaurantul unei pensiuni din Craiova. Colegele victimei au încercat să-l oprească pe agresor, dar bărbatul i-a atacat inclusiv pe polițiștii care au fost chemați la fața locului. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care individul o atacă pe recepționeră.

O altă angajată a sunat la 112, în timp ce victima a încercat să scape din mâinile agresorului. La un moment dat, femeia reușește să ajungă la un obiect cu care încearcă să îl lovească pe bărbat, dar acesta îi ia din mână și o lovește puternic. Bărbatul ar fi încercat să îi lovească și pe oamenii legii, dar a fost imediat încătușat.

Din primele verificări, omul ar fi fost internat până acum câteva zile la Spitalul de Neuropsihiatrie Poiana Mare și a fost externat la cererea surorii sale, venită special pentru acest lucru din Germania.

Asta deoarece familia a considerat că invdividul în vârstă de 57 de ani nu ar fi un pericol pentru cei din jur. Polițiștii au declanșat acum o anchetă și au deschis un dosar penal.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile