Antena 3 CNN Actualitate Fata de 12 ani, din Bragadiru, dispărută după ce a plecat de la școala din București, a fost găsită

Fata de 12 ani, din Bragadiru, dispărută după ce a plecat de la școala din București, a fost găsită

de Laura Dinu    |   

Update 12:30. Minora a fost depistată de polițiștii orașului Bragadiru, în localitate. Din primele discuții purtate cu aceasta a reieșit că nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni pe timpul plecării. Polițiștii continuă verificările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care minora a părăsit domiciliul.

Știrea inițială

Fata de 12 ani a plecat de la școală, în jurul orei 18:00, însă nu a mai ajuns acasă. Sesizarea a fost făcută de mama ei, seara trecută.

”Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov caută o minoră în vârstă de 12 ani, din orașul Bragadiru, care la data de 18 iunie, a plecat de la o școală din municipiul București către casă și nu a mai ajuns.

Sesizarea a fost formulată la data de 18 iunie, în jurul orei 21:12, de către mama minorei, care a declarat faptul că, la data de 18 iunie, în jurul orei 18:03, fiica acesteia, în vârstă de 12 ani, a plecat de la școală, către casă, fără a se mai întoarce la adresa de domiciliu.

Semnalmentele minorei: înălțime 1,60 m, aproximativ 50 kg, ten alb, păr șaten, ochii albaștri, fără semne particulare.

La momentul plecării minora era îmbrăcată cu un tricou verde cu imprimeu alb, pantaloni negri cu imprimeu gri, încălțată cu adidași albi cu imprimeu mov și avea un ghiozdan gri cu imprimeu roz.

Persoanele care dețin date ori informații, sau care pot da relații despre persoana dispărută, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de Poliție”, se arată în comunicatul Poliției. 

Subiecte în articol: disparuta Bragadiru
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile