Antena 3 CNN Actualitate Locale O elevă de 9 ani a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine în timpul orei de sport, în Mehedinţi

O elevă de 9 ani a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine în timpul orei de sport, în Mehedinţi

Incident grav la o şcoală din Mehedinți. O elevă de 9 ani a fost mușcată de un câine fără stăpân în timp ce se afla în curtea şcolii la ora de educaţie fizică. Copila a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

de Claudia Popovici    |   

Incidentul a avut loc astăzi o unitate de învăţământ din comuna Şimian din Mehedinți. 

Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat care a anunţat Poliţia Municipiului Drobeta-Turnu Severin că o elevă a fost mușcată de un câine, în timp ce se afla  la ora de educaţie fizică.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Şimian care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că o minoră de nouă ani în timp ce se afla la ora de educaţie fizică în curtea şcolii, a fost mușcată de un câine fără stăpân.

Minora a fost transportată la o unitate medicală din Drobeta-Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a transmis IPJ Mehedinți.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de neluarea măsurilor pentru împiedicarea atacului canin şi vătămare corporală din culpă.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile