Antena 3 CNN Sport O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles

O ciclistă din România și-a făcut cont pe OnlyFans ca să-şi poată cumpăra bicicleta pentru Olimpiada de la Los Angeles

de Naty Badea    |   

Alexandra Ianculescu are deja în palmares o participare la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 la Pyeongchan ca patinatoare. Apoi a ales ciclismul, iar activitatea de model pe platforma OnlyFans îi dă posibilitatea să îşi achiziţioneze bicicleta visurilor sale cu care să participe la Jocurile Olimpice de la Los Angeles 2028: "Cu fotografiile de pe OnlyFans nu mai trebuie să am trei locuri de muncă cu jumătate de normă".

[GAL layout="5"]


Alexandra Ianculescu are peste 350.000 de urmăritori pe Instagram și cariera ei de sportivă include și participarea la Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 de la Pyeongchan. Are 32 de ani, a participat la proba feminină de patinaj viteză de 500 de metri din Coreea de Sud, dar de acolo a decis să schimbe sportul, dedicându-se ciclismului pe șosea și pe pistă. Obiectivul este să revină la Jocurile Olimpice de la Los Angeles 2028.

Totuși, ceea ce i-a schimbat viața, conform Corriere della Sera, a fost începutul carierei de model pe platforma pentru adulți OnlyFans, unde publică fotografii pentru oricine plătește abonamentul de aproape 20 de euro pe săptămână.

"Îmi place să mă antrenez cu normă întreagă, să îmi permit echipamentul de care am nevoie, bicicletele visurilor mele, să economisesc pentru alte obiective și să mă pot bucura de viață într-un mod care să nu mă obligă să o sacrific pentru a lucra la trei locuri de muncă cu jumătate de normă , așa cum am făcut înainte", a declarat sportiva româncă.

O lună pe OnlyFans a fost suficientă pentru ca ea să aibă beneficii economice: "M-am gândit că ar fi potrivit să postez fotografii, în condițiile în care urmăritorii de pe Instagram mi le cereau constant. Desigur că există și dezavantaje. Lumea te va judeca indiferent dacă ești prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor. Din fericire, am descoperit la o vârstă foarte fragedă că mereu voi face lucrurile în felul meu."

Românca nu vrea să fie văzută doar ca cineva care vinde fotografii în bikini: "Am muncit atât de mult ca atlet, pentru educația mea, vorbesc mai multe limbi și îmi place foarte mult imaginea mea pe care mi-am creat-o".

 Alexandra Ianculescu nu este singurul caz al unui sportiv care apreciază avantajele OnlyFans. Fosta vedetă britanică de patinaj Elise Christie, în vârstă de 33 de ani, a câștigat 10 medalii de aur la Campionatele Europene și trei la Campionatele Mondiale, dar și-a găsit din nou fericirea ca mamă și vedetă pe platforma pentru adulți. Același lucru este valabil și pentru sportiva la sărituri cu prăjina, canadiana Alysha Newman, dar şi pentru vedeta australiană de baschet, născută la Londra, Liz Cambage, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile