Antena 3 CNN Life Culinar O chelneriţă dezvăluie secretul şocant din bucătăria restaurantelor. Ce pun în mâncare: ”Acum, că am lucrat într-un restaurant, nu aş cere niciodată… 

O chelneriţă dezvăluie secretul şocant din bucătăria restaurantelor. Ce pun în mâncare: ”Acum, că am lucrat într-un restaurant, nu aş cere niciodată… 

<1 minut de citit Publicat la 12:54 25 Apr 2019 Modificat la 12:54 25 Apr 2019

Cu toții obilșnuim să ieșim pentru a lua masa în oraș pentru a nu găti acasă sau pentru că ne gândim că la restaurant mâncarea este mult mai bună ca cea pe care reușim să o facem noi. Însă chiar şi la cele mai mai mari restaurante există secrete pe care acum că le știi poate nu mai ieși la masă atât de des. O chelneriță facem dezvăluiri uimitoare. Spre exemplu, la micul dejun, în 99 la sută din cazuri omleta este făcută din pudră şi nu din ouă proaspete.

"Acum, că am lucrat într-un restaurant, nu aş cere niciodată lămâie în băutură. Toţi ating lămâile. Nimeni nu le spală. Doar le curăţăm, le tăiem şi le aruncăm în pahare", susţine un alt angajat.

Mare atenție și când vine vorba de meniurile speciale. "La multe restaurante, meniul special este făcut din ceea ce trebuie vândut repede înainte să se altereze. Fiţi atenţi la supa zilei. Dacă are peşte sau este vreun fel de gumbo (fel de mâncare cu fructe de mare, carne şi legume), probabil conţine produse de care vor să scape repede", mai susţine un angajat.

Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole