Antena 3 CNN Life O cântăreață a mers beată pe stadion și a cântat imnul. A doua zi a anunțat că se internează la dezalcoolizare

O cântăreață a mers beată pe stadion și a cântat imnul. A doua zi a anunțat că se internează la dezalcoolizare

de Roxana Mihăiescu    |   

Ingrid Andress, cântăreața country în vârstă de 32 de ani, și-a cerut scuze pentru prestația recentă pe care a avut-o pe un stadion de baseball din Texas, acolo unde a interpretat imnul naţional al SUA, susținând că era beată.

Luni seara, Ingrid Andress a interpretat imnul național al SUA înainte de Home Run Derby al Major League Baseball. Însă, prestația pe care a avut-o i-a adus numeroase critici la adresa sa.

Mulţi internauţi au numit-o drept una dintre cele mai proaste interpretări ale imnului naţional auzite înaintea unui eveniment sportiv profesionist major, în timp ce unii au comparat-o cu interpretarea dezastruoasă a lui Fergie înainte de meciul NBA All-Star 2018.

După valul de critici, cântăreața a reacționat. Aceasta a transmis un mesaj pe rețelele sociale, în care și-a cerut scuze pentru felul în care a cântat, însă susține că era beată în acel moment.

Totodată, pe această cale, ea a anunațat că se internează la dezalcoolizare.

„Nu o să vă mint pe toţi, am fost beată aseară”, a scris ea pe X, fostul Twitter, citat de BBC. „Astăzi mă voi interna într-un centru pentru a primi ajutorul de care am nevoie”.

„Asta nu am fost eu aseară”, a continuat declaraţia. „Îmi cer scuze MLB, tuturor fanilor şi acestei ţări pe care o iubesc atât de mult pentru acea interpretare. O să vă anunţ pe toţi cum este dezintoxicarea, am auzit că este super distractivă”. 

De-a lungul carierei sale, Ingrid Andress a obţinut patru nominalizări la premiile Grammy, inclusiv pentru cel mai bun artist nou în 2021 - alături de Doja Cat, Phoebe Bridgers şi câştigătoarea Megan Thee Stallion - şi cel mai bun cântec country.

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?