Antena 3 CNN Actualitate Inedit O bătrână își scosese economiile de o viață de la bancă. A fost atacată, iar cei 20.000 de euro i-au fost furați. După trei ani, cineva i-a bătut la ușă...

O bătrână își scosese economiile de o viață de la bancă. A fost atacată, iar cei 20.000 de euro i-au fost furați. După trei ani, cineva i-a bătut la ușă...

Pe 20 decembrie 2013, o bătrână de 70 de ani din Marsilia și-a scos de la bancă banii economisiți de-o viață. A fost zărită de doi tineri, care au atacat-o, fără să o lovească, luându-i toți banii. Femeia a fost traumatizată, însă nu avea nici cea mai vagă idee de ce avea să i se întâmple după trei ani, scrie 7sur7.be.

Într-o zi, în timp ce se întorcea de la piață, femeia a găsit în fața ușii un buchet de flori, fără niciun bilet. Câteva zile mai târziu, un bărbat a bătut la ușă, cu un alt buchet, dar și un plic cu 20.000 de euro.

După câteva săptămâni, oamenii legii au reușit să dea de bărbat. El a recunoscut furtul, punându-l pe seama unei greșeli din tinerețe, dar a refuzat să dea numele complicelui său. A înapoiat banii pentru că avea mustrări de conștiință. Acum bărbatul se află sub control judiciar și urmează să se prezinte la tribunal.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile