Antena 3 CNN Life Niște hoți români s-au dus la furat în Austria cu bebelușii în brațe. Medoda prin care au dat zeci de spargeri în câteva luni

Niște hoți români s-au dus la furat în Austria cu bebelușii în brațe. Medoda prin care au dat zeci de spargeri în câteva luni

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Polițiștii din Austria care erau pe urmele unei bande de patru spărgători români au fost șocați să constate că aceștia își luau cu ei la furat și bebelușii de 1 și 2 ani. Hoții - două femei și doi bărbați - au fost arestați la sfârșitul săptămânii trecute, femeile ajungând într-un centru de detenție special pentru mame și copii.


Cei patru români - două femei de 23 și 32 de ani și doi bărbați de 22 și 36 de ani - au fost identificați în urma unor acțiuni de filaj ale poliției din Austria Superioară în Austria Inferioară, după semnalarea mai multor spargeri de locuințe în urma cărora s-au furat sume importante de bani și bijuterii, relatează nachrichten.at.

La mijlocul sătămânii trecute, mașina lor a fost localizată în zona orașului Linz. Cele două femei, cu copiii în brațe, au încercat să intre în mai multe case, dar pentru că găseau ușile încuiate se întorceau la mașina în care erau bărbații și mergeau mai departe.

În cele din urmă au intrat într-un apartament dintr-un bloc, de unde au furat o sumă mare de bani ascunsă în dormitor, în timp ce locatarii se uitau la televizor în living.

Prinse în flagrant, femeile au fost arestate. De asemenea, au fost arestați și bărbații care le așteptau în mașină. Poliția a găsit asupra acestora 15.000 de euro, însă parchetul din St. Pölten a transmis că suma totală furată este mult mai mare, însă deocamdată nu a fost evaluată exact.

La audieri, cele două femei au recunoscut că veneau periodic în Austria pentru a fura. Ultima dată au venit la începutul lunii iulie și aveau de gând să rămână în Austria și în luna august. Potrivit poliției, cei doi bărbați și-au recunoscut doar parțial implicarea în furturi.

Cele două femei și copiii lor au ajuns la o închisoare din Krems, iar bărbații au fost duși la închisoarea St. Pölten. 

Subiecte în articol: furturi diaspora Austria
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile