Antena 3 CNN Politică Nunta lui George Simion: Doar 2.000 de oameni au venit, deși erau așteptați 10.000 | Incidente şi controverse la eveniment

Nunta lui George Simion: Doar 2.000 de oameni au venit, deși erau așteptați 10.000 | Incidente şi controverse la eveniment

Sunt controverse uriaşe după nunta liderului AUR, George Simion. Din cei 10 mii de invitaţi aşteptaţi, doar 2 mii au ajuns la eveniment, iar cutiile pregătite pentru donații au rămas goale.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Scandal după concertul Phoenix

Prezența lui Nicu Covaci pe scena de la nunta lui George Simion a stârnit controverse în rândul foștilor membri ai trupei Phoenix.

Foștii colegi l-au criticat dur pe artist în spațiul public, iar criticată a fost și afirmația lui George Simion, potrivit căreia o piesă a trupei ar fi imnul AUR.

Nicu Covaci se apără după ce a fost acuzat că a asociat imaginea trupei cu un partid politic.

2.000 de oameni au fost prezenţi la nunta-festival

Din cei 10 mii de invitaţi aşteptaţi, doar 2 mii au ajuns la eveniment, iar cutiile pregătite pentru donaţii au rămas aproape goale.

Nici toţi artiştii promişi nu au venit la nunta-festival.

Furdui Iancu şi Teo Rose au fost marii absenți de la nunta liderului AUR. Nu au apărut în desfășurătorul evenimentului, deși au fost anunțați cu surle si trâmbițe de Simion.

Din cele 3 scene a fost amplasată doar una, iar cutiile pregătite pentru donații au rămas goale. George Simion a sus ca a primit un bănuț de aur, tablouri, carti, icoane, veselă.

Ce incidente au fost la nunta lui George Simion

Pirotehniștii au fost chemați să intervină după o amenințare cu bombă.

În timpul cununiei religioase, una dintre cele 10 naşe a leșinat, iar un invitat a susţinut că a fost bătut de paznici. 

Subiecte în articol: George Simion nunta
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?