Antena 3 CNN Actualitate Inspectoratul Şcolar din Galaţi apelează la numerologie ca să-i apropie pe elevi de profesori

Inspectoratul Şcolar din Galaţi apelează la numerologie ca să-i apropie pe elevi de profesori

După ce a rezolvat toate problemele elevilor, Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi apelează la numerologie pentru a îmbunătăţi relaţia profesori-copii. 

de Georgiana Adam    |   

Noul inspector general, numit în funcţie la finalul anului trecut, a transmis o adresă tuturor directorilor de şcoli din judeţ, prin care le cere să informeze cadrele didactice despre un proiect care presupune folosirea numerologiei pentru a-i apropia pe elevi. 

"Numerologia - o 9 legătură între dascăl şi elev", disponibil pe zoom

Proiectul, "Numerologia - o 9 legătură între dascăl şi elev", este adresat cadrelor didactice şi iniţiat de Asociaţia Numerologilor din România.

Potrivit viataţlibera.ro, proiectul se va desfăşura online, pe platforma zoom, în cursul zilei de vineri, 8 ianuarie, între orele 18.00 şi 21.00.

"Din moment ce solicitarea a venit pe cale oficială era firesc să facem acest demers (...) Nu am propus studierea numerologiei în școli", a declarat inspectorul școlar din Galaţi, Selena Costea.

Numerologia este orice credință în relația divină, mistică între un număr și unul sau mai multe evenimente care coincid. Este, de asemenea, studiul valorii numerice a literelor în cuvinte, nume și idei. Aceasta este adesea asociată cu paranormalul, alături de astrologie și alte arte prezicătoare similare.

Numerologia ajută astrologii la definirea destinului uman

În această perioadă, şcolile şi grădiniţele sunt închise din cauza pandemiei de COVID, elevii au învăţat on-line, iar în prezent ei sunt în vacanţă.

Cursurile urmează să înceapă luni, 11 ianuarie.

Inspectoratul Şcolar din Galaţi apelează la numerologie ca să-i apropie pe elevi de profesori

Subiecte în articol: numerologie elevi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet