Antena 3 CNN Actualitate Numele lui Cătălin Cherecheş, fostul edil condamnat din Baia Mare, apare într-un nou dosar

Numele lui Cătălin Cherecheş, fostul edil condamnat din Baia Mare, apare într-un nou dosar

de Vasile Dale    |   

Numele lui Cătălin Cherecheş, fostul edil al municipiului Baia Mare condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, apare într-un nou dosar. 

Mama lui l-a dat în judecată pe unul dintre foştii săi consilieri, pentru a-l evacua dintr-un apartament care, de fapt, i-ar aparţine ei. 

Noul dosar în care apare numele lui Cherecheş este înregistrat la Judecătoria Baia Mare. 

Practic, mama acestuia, fost deputat de județul Maramureș, este cea care l-a acționat în judecată pe fostul consilier personal al edilului din Baia Mare, cerând un ordin de evacuare dintr-un apartament. 

Aceasta a susținut în fața instanței că apartamentul este al ei, și nu al fostului primar din Baia Mare. 

De cealaltă parte, pârâtul a spus în fața instanței că a locuit în apartamentul respectiv de la sfârşitul anului 2015-începutul anului 2016, iar de-a lungul timpului ar fi plătit mai multe sume de bani în numele fostului edil din Baia Mare. 

De altfel, aceasta a fost și promisiunea pe care fostul edil i-ar fi făcut-o și i-ar fi spus consilierului că în apartamentul respectiv va putea locui. 

Instanța nu a acceptat aceste dovezi și a dispus evacuarea de îndată.

De altfel, imobilul este în acest moment fără utilități, fără curent și energie, iar cheile urmează să fie predate executorului judecătoresc.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile