Antena 3 CNN Emisiuni Numai de bine Numai de bine. ''Coq au vin'', o rețetă franțuzească fără pretenții

Numai de bine. ''Coq au vin'', o rețetă franțuzească fără pretenții

<1 minut de citit Publicat la 16:39 30 Apr 2017 Modificat la 16:39 30 Apr 2017

Chef John Menumorut ne învață un preparat din bucataria rurală a Franței: ''Coq au vin''.

Acest preparat provine din Franţa medievală, unde a fost inventat pentru că trebuiau sa facă ceva cu cocoșii bătrâni și fiind foarte tari au găsit ca soluție fierberea cocoșului în vin. Coq au vin. Sună foarte fancy.

Ingrediente:

Un pui

Bacon: 250 g

Ceapă: 3 bucăţi

Usturoi: 4-5 căţei

Vin roşu sec: 500 ml

Supă: 400 ml

Unt: 50-70 g

Ulei de măsline: 50-70 ml

Coniac: 10 ml

Cimbru, sare, piper, foi de dafin

Etichete: Numai de bine
Citește mai multe din Numai de bine
» Citește mai multe din Numai de bine
TOP articole