Antena 3 CNN Sport Tenis Novak Djokovic renunţă la turneul Masters de la Montreal

Novak Djokovic renunţă la turneul Masters de la Montreal

Tenismanul sârb Novak Djokovic, care participă la Jocurile Olimpice de la Paris, nu va lua parte la turneul Masters 1.000 ATP de la Montreal, au anunţat organizatorii, citaţi de AFP, potrivit agerpres.ro.

„Chiar dacă suntem dezamăgiţi de faptul că Nole nu va putea participa la turneu anul acesta, îi înţelegem decizia şi îi dorim succes la Jocurile Olimpice şi pentru restul sezonului”, a declarat directoarea turneului, Valerie Tetreault.

Djokovic, numărul 2 mondial, s-a calificat luni în turul al treilea al Jocurilor Olimpice, impunându-se cu 6-1, 6-4 în faţa unuia dintre cei mai mari rivali ai săi, spaniolul Rafael Nadal, pe zgura de la Roland Garros.

Câştigătorul a 24 de trofee de Grand Slam, „Nole” îl va înfrunta în meciul următor de la JO 2024 pe câştigătorul întâlnirii dintre germanul Dominik Koepfer (70 ATP) şi italianul Matteo Arnaldi (45 ATP).

Novak Djokovic (37 de ani) a câştigat de patru ori turneul canadian, la care nu a mai participat însă din 2018. Forfaitul său îi permite rusului Roman Safiulin să intre pe tabloul principal la Montreal.

Subiecte în articol: Novak Djokovic turneul Masters Montreal
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile