Antena 3 CNN Actualitate Noi probe în dosarul crimei de la Brăila. Anchetatorii au aflat cui aparține al doilea ADN găsit în cabinetul femeii stomatolog ucise

Noi probe în dosarul crimei de la Brăila. Anchetatorii au aflat cui aparține al doilea ADN găsit în cabinetul femeii stomatolog ucise

de Georgiana Marina    |   

Informaţii exclusive Antena 3 CNN despre cazul crimei de la Brăila. S-a elucidat misterul celui de-al doilea ADN găsit de anchetatorii care investighează moartea dentistei.  Potrivit unor surse, este vorba despre profilul genetic al aceluiaşi bărbat, suspect principal şi arestat în dosar pentru acuzaţia de omor, în amestec cu ADN-ul victimei.

Vorbim aşadar despre încă o probă a anchetatorilor împotriva individului identificat de polițişti ca fiind autorul uciderii medicului stomatolog.
Surse din anchetă spun că procurorii sunt convinşi că suspectul principal este fără îndoială adevăratul criminal. 

Despre această a doua probă de ADN, s-a spus în spațiul public că ar aparține unui al doilea bărbat, care ar putea fi, de asemenea, suspectat că a ucis-o pe doctorița din Brăila. În realitate, analizele arată faptul că profilul genetic era un amestec între ADN-ul suspectului principal de crimă, cel care este arestat preventiv, și ADN-ul victimei. De aici și confuzia privind un al treilea profil genetic pe trupul femei care a fost ucisă cu sânge rece în cabinetul său stomatologic.

Este vorba, așadar, despre încă o probă pe care anchetatorii o au la acest moment, după ce au reținut și ulterior arestat preventiv pe bărbatul pe care îl suspectează că a ucis-o pe doctorița din Brăila.

Noi ipoteze sunt luate în calcul de anchetatori după ultimele probe adunate în cazul crimei de la Brăila. Prima dintre ele -  doctoriţa ar fi fost ucisă pentru că nu i-a tratat agresorului măseaua care îl durea. 

O altă pistă pe care merg anchetatorii este tentativa de furt: dentista l-ar fi prins pe bărbat în timp ce îi jefuia cabinetul. Nici mobilul unei agresiuni sexuale nu e exclus. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile