Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini cu Vlad Pascu, într-o stare de vizibilă degradare. Alături de el, un alt tânăr de bani gata

Noi imagini cu Vlad Pascu, într-o stare de vizibilă degradare. Alături de el, un alt tânăr de bani gata

Au apărut noi imagini șocante cu Vlad Pascu și unul dintre prietenii săi de bani gata.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

O înregistrare publicată de cancan.ro arată cum Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi studenți în accidentul de la 2 Mai, înghite pastile.   

Vlad Pascu a fost arestat după ce a lovit cu mașina un grup de tineri în stațiunea 2 Mai. Doi dintre aceștia au fost uciși pe loc, restul au fost răniți grav. Pentru asta, el are un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe interzise, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Martorii în celălalt dosar în care este implicat tânărul, cel de la DIICOT, au povestit anchetatorilor cum era în anturajul acestuia.

"Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma canabis trăgea pe nas cocaina, de obicei acasă la el. Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă și o pastilă de metanfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai mult oxicodonă. Nu știu cam câte pastile, dar toți am prizat de acolo", a spus unul din martori în fața anchetatorilor. 

Vlad Pascu a început să se drogheze când avea doar 13 ani și, potrivit surselor din anchetă, mama a fost cea care a susținut acest viciu și lui și apropiaților. Ea era cea care făcea rost de medicamente care pot fi procurate doar din farmaciile spitalelor, pe care apoi le dădea tinerilor la petreceri, la fel cum se asigura că băiatului ei nu-i lipsește nimic. 

Surse din anchetă vorbesc despre faptul că femeia ar avea filmări compromițătoare cu ei, pe care le folosea ca să îi țină sub control și nimic din ce se întâmpla la petreceri să nu răsufle.

"După ce a făcut accidentul mortal de la mare, la sfârșitul lunii august 2023, am primit pe telefonul mobil mai multe mesaje pe WhatsApp de la Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu. În ultimul mesaj, mi-a spus că dacă nu voi catadicsi să iau legătura cu ea până luni, să aibă mai multe materiale de dat la presă despre mine. Din acest motiv, pentru că m-am simțit amenințată împreună cu mama mea, am formulat denunțul la DIICOT”, a povestit martora.

Subiecte în articol: Vlad Pascu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile