Antena 3 CNN Politică Klaus şi Carmen Iohannis au vizitat, la Paris, pavilionul României din cadrul Village de la Francophonie

Klaus şi Carmen Iohannis au vizitat, la Paris, pavilionul României din cadrul Village de la Francophonie

de Claudia Popovici    |   

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, profesoară de limba engleză, se află la Paris, acolo unde cuplul prezidențial a participat la cea de XIX-a ediție a Summitului Francofoniei. Astăzi, au vizitat pavilionul României din cadrul Village de la Francophonie. Cazarea președintelui României a fost făcută la un hotel de lux. Costumul sobru purtat de președinte a contrastat cu ținuta lejeră a soției sale, care a ales o fustă scurtă, albă, un tricou gri deschis şi o geacă neagră. 

„Foarte bine. Vă doresc mult succes, mulţi vizitatori, vizitatori interesaţi şi să-i lămuriţi despre România că este frumoasă, atractivă", a spus şeful statului după ce a vizitat pavilionul, potrivit imaginilor publicate de Administraţia Prezidenţială.

[GAL layout="4"]



La Summitul Francofoniei, Klaus Iohannis a prezentat prioritățile României și situația de securitate din zona francofonă, potrivit Administrației Prezidențiale de la București.

Aceasta este antepenultima deplasare externă a șefului statului, înainte de finalul mandatului său. Iohannis mai are două deplasări programate la Consiliul European, în această lună și în luna decembrie, chiar în penultima zi de mandat.

Deplasarea la summitul de la Paris vine în plină controversă publică legată de o nouă cheltuială extravagantă consemnată pe parcursul actualului mandat prezidențial, cea legată de amenajarea unui mini-teren de golf la vila de protocol de la Neptun.

Subiecte în articol: Klaus Iohannis Carmen Iohannis paris
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile