Antena 3 CNN Actualitate Noi documente care ar putea elucida misterul dispariţiei Mădălinei Cojocari în SUA

Noi documente care ar putea elucida misterul dispariţiei Mădălinei Cojocari în SUA

Au trecut aproape opt luni de la dispariția Mădălinei Cojocari, fata de 12 ani, din Republica Moldova, stabilită în Statele Unite. Mama ei a văzut-o ultima dată pe data de 23 noiembrie, însă i-a raportat mult mai târziu dispariția. Și, deși polițiștii americani nu au vreun indiciu unde s-ar putea afla copila, noi documente făcute publice de presă ar putea face lumină în acest caz.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Potrivit acestora, mama crede că fata ar fi fost vândută pentru bani. Mădălina Cojocari a fost văzută ultima dată coborât dintr-un autobuz școlar pe 21 noiembrie 2022. Mama ei, Diana Cojocari, l-a mărturisit polițiștilor că și-a văzut ultima oară fiica pe 23 noiembrie, dar nu i-a raportat dispariția decât după aproape o lună, pe 15 decembrie. De atunci, mama ei și tatăl vitreg Christofer Palmiter au fost arestați, fiind acuzați de omisiunea de a raporta dispariția unui copil.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Autoritățile au publicat anterior un număr limitat de mandate de percheziție redactate în acest caz. Aceste documente arătau că anchetatorii au confiscat mai multe telefoane și au percheziționat locuința lui Cojocari în căutarea oricăror dovezi de violență.

Însă noi documente ținute până acum secrete de poliție, dar obținute de presa americană, arată că au fost confiscate mai multe obiecte, că a fost folosit un informator confidențial în închisoare, iar mama fetei a făcut aluzie la un posibil motiv pentru dispariția ei.

Mai exact, copila de 12 ani ar fi fost vândută pentru bani, anunță postul local Channel 9. În plus, mandatele de percheziție recent desecretizate în cazul fetiței dispărute din Cornelius arată că pe 16 decembrie 2022 fotografii surprinse de camerele de supraveghere ale unui copil și ale unui bărbat din Sugar Mountain corespundeau fizic cu fetița dispărută și cu singura-i rudă de sânge cunoscută în Statele Unite.

Un raport al poliției a indicat, de asemenea, că cei doi au fost văzuți la un magazin alimentar din Limvio. Înregistrările publicate de presă după ce au rămas sub sigiliu timp de luni de zile arată, de asemenea, că poliția l-a găzduit în mod intenționat pe tatăl vitreg al fetei, Christofer Palmiter, împreună cu un informator confidențial, în închisoare și mai târziu a confiscat caietele de notițe ale acestuia.

Cazul este cu atât mai complicat cu cât polițiștii au intrat la bănuieli în momentul în care au studiat atent telefonul mamei și au găsit apeluri repetate către traficanți de droguri.

Astfel, nu exclud posibilitatea ca fata să fi fost răpită sau ucisă de astfel de traficanți, care aveau motive să se răzbune pe mama fetei.

Subiecte în articol: Mădălina Cojocari SUA copil disparut
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă