Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre femeia, medic stomatolog, găsită moartă în cabinet. Soțul este în cercul de suspecți

Noi detalii despre femeia, medic stomatolog, găsită moartă în cabinet. Soțul este în cercul de suspecți

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Femeia, medic stomatolog, găsită moartă în cabinet are mai multe răni la gât și pe mâini. Din primele informații, din cabinet nu lipsește nimic, așa că este exclusă varianta unei tâlhării. Anchetatorii au un cerc de suspecți, fiind vizat și soțul victimei.

Victima este Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, al cărei cabinet stomatologic din Brăila îi aparține. Ea a fost găsită de femeia de serviciu, într-o cămăruță unde era instrumentarul și se schimba personalul medical.

Victima avea mai multe plăgi, două mai mari la gât și una la încheietura unei mâini, cel mai probabil pentru că s-a apărat, au susținut anchetatorii.

Medicii legiști urmează să facă necropsia.

Potrivit anchetatorilor, este puțin probabil să fi fost vorba de o tâlhărie, deoarece din cabinet nu ar fi lipsit nimic din cabinet.

În cauză a fost deschis dosar penal. Nu a fost reținută nicio persoană. Anchetatorii au un cerc de suspecți din care nu exclud pe nimeni, fiind vizat și soțul victimei.

Subiecte în articol: crima Brăila ancheta crima stomatolog
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog