Antena 3 CNN Actualitate Nimeni nu a putut să-și dea seama ce e în sufletul lui. De ce s-a sinucis un copil de 11 ani. Ultimele cuvinte ale băiatului

Nimeni nu a putut să-și dea seama ce e în sufletul lui. De ce s-a sinucis un copil de 11 ani. Ultimele cuvinte ale băiatului

Părinții unui băiat de 11 ani care s-a sinucis pentru că era batjocorit de colegii de la școală au publicat biletul pecare copilul l-a lăsat înainte să comită gestul terifiant.

Diego Gonzalez, din Spania, a murit în luna octombrie a anului trecut. Caracterizat de părinții săi drept un copil „foarte matur” și „introvertit”, băiatul le spusese părinților că nu vrea să se mai ducă la școală din cauza colegilor săi. Părinții nu au bănuit o secundă drama prin care trecea copilul lor.

Acum, oamenii au publicat scrisoarea lăsată în urmă de băiat în speranța că autoritățile vor demara o anchetă la instituția de învățământ la care mergea copilul.

În scrisoare, Diego spunea: „Mami și tati, sper ca într-o bună zi să nu mai fiți atât de supărați pe mine. Nu suport gândul să mă mai duc la școală și nu există o altă cale de a evita acest lucru.”

„Tati, m-ai învățat să fiu o persoană bună și să-mi țin promisiunile… Mami, ai avut grijă de mine și mi-ai arătat foarte multe locuri”, a scris băiatul, potrivit The Independent.

Diego a mai scris că speră ca sora lui să-și găsească un loc de muncă.

Scrisoarea a fost publicată recent de ziarul spaniol El Mundo.

Subiecte în articol: copil sinucidere
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile