Antena 3 CNN Politică Nicuşor Dan continuă războiul cu ISC. Alexandru Pânişoară: "Spre deosebire de primărie, ISC chiar îşi face treaba"

Nicuşor Dan continuă războiul cu ISC. Alexandru Pânişoară: "Spre deosebire de primărie, ISC chiar îşi face treaba"

Nicuşor Dan continuă războiul cu ISC şi spune nu are încredere în avizele pentru construcţii. Primarul general spune că Inspectoratul de Stat în Construcţii nu funcţionează de ani de zile.

de Georgiana Adam    |   

El a lăsat să se înţeleagă că există în Bucureşti clădiri noi care nu respectă normele legale de construcţie.

Alexandru Pânişoară, candidat PUSL la Primăria Sectorului 1 şi preşedinte al Asociaţiei pentru Dreptul Urbanismului, a explicat situaţia la News Magazine.

"Este îngrijorător ca reprezentantul unei autorităţi precum Primăria Generală să facă asemenea afirmaţii, mai ales că se raportează la nişte instituţii ale statului. ISC, spre deosebire de Primăria Capitalei, chiar îşi face treaba. Inspectorii participă la recepţii, verifică documentaţii. Nu ştiu de unde are aceste informaţii domnul Nicuşor Dan, dar repet, este îngrijorător că acesta iese pe post şi transmite mesaje care vizează activitatea instituţiilor publice.

În ceea ce priveşte modalitatea prin care noi ne putem asigura că în construcţiile în care stăm suntem în siguranţă este să apelăm la o expertiză tehnică. De regulă, aceasta costă de la 1.000 de lei până la maxim o mie de euro pe un imobil. Aşa pot şti în ce stare se află acea clădire", a declarat Alexandru Pânişoară.

Citeşte şi: "Nicuşor Dan foloseşte ONG-urile familiei sau ale prietenilor" | Avocatul Radu Dinulescu, noi detalii în scandalul PUZ-urilor anulate în Bucureşti

Subiecte în articol: Nicușor Dan Alexandru Pânişoară
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile