Antena 3 CNN Politică Nicușor Dan: „Ne-am grăbit să facem toate avariile pe care le ştiam. Iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”

Nicușor Dan: „Ne-am grăbit să facem toate avariile pe care le ştiam. Iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”

de Roxana Mihăiescu    |   

Nicușor Dan a afirmat că, în această perioadă, municipalitatea s-a grăbit să remedieze toate avariile la rețeaua de termoficare şi din acest motiv sunt multe blocuri din Bucureşti care nu au apă caldă. Totodată, primarul general al Capitalei a precizat că „imediat după începerea şcolii o să fie mult mai bine şi iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută.”

În cursul zilei de joi, 5 septembrie, Nicușor Dan a mers pe şantierul de termoficare de pe şoseaua Mihai Bravu, unde se fac probele de presiune pentru primii kilometri de conductă magistrală modernizaţi. 

Potrivit edilului, această zonă din Capitală este cea mai afectată de avarii, anul trecut înregistrându-se 57 de astfel de probleme la reţeaua de termoficare.

El a mai menţionat că locuitorii din zonă nu au fost afectaţi de aceste lucrări și au avut apă caldă, fiindcă au fost montate conducte de provizorat. 

„Suntem pe lângă Piaţa Iancului, pe Mihai Bravu. Este un tronson de nouă kilometri din care s-au terminat 1,5 acum. Suntem pe magistrala care duce căldură de la CET Sud până în aceste zone şi inclusiv în cartierul Aviaţiei. De asemenea, imediat după Piaţa Iancului avem un alt tronson care este pe fonduri europene, pe POIM, care este făcut de o companie privată şi acolo suntem la 5,5 kilometri din 11”, a declarat Nicuşor Dan.
 
Totodată, edilul a mai precizat că în acest an au fost realizaţi 45 de kilometri din cei 70 promişi până la finalul lui 2024 și a dat asigurări că iarna aceasta o să fie mai bine decât iarna trecută.


 
„În momentul acesta tocmai pentru că încă nu a început şcoala, mai sunt bucureşteni care sunt plecaţi, ne-am grăbit să facem toate avariile pe care le ştiam şi de asta în momentul ăsta sunt multe blocuri care nu au apă caldă. Imediat după începerea şcolii o să fie mult mai bine şi iarna asta o să fie mai bine decât iarna trecută”, a susţinut Dan.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile