Antena 3 CNN Actualitate Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, nu mai poate comunica și este prea slăbit pentru a primi tratament

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, nu mai poate comunica și este prea slăbit pentru a primi tratament

de Andreea Borboros    |   

Nicu Covaci, fondatorul trupei rock Phoenix, nu mai poate comunica după ce starea de sănătate s-a agravat.

Artistul, în vârstă de 76 de ani, este internat la Terapie Intensivă în urma operației unei tumori pe creier, dar este prea slăbit pentru a putea primi tratament.

"De aproape o lună, liderul formației Phoenix se află internat în secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timișoara. Asta, după ce, pe 22 martie, Covaci a fost supus unei intervenții chirurgicale ce a durat aproape șase ore. 

O echipă de neurochirurgi a încercat să îi înlăture o tumoare pe creier. După operație, starea de sănătate a artistului nu a fost una tocmai bună, motiv pentru care cadrele medicale au decis internarea acestuia.

Recent, colegii de trupă ai lui Covaci au anunțat pe o rețea socială că starea de sănătate a artistului nu permite tratamentul post-operatoriu, fiind una extrem de gravă.

În prezent, medicii de la Spitalul Județean din Timișoara fac tot ce le stă în putință pentru a-i ușura suferința artistului.

Trebuie precizat că nici ei nu sunt foarte optimiști în ceea ce privește evoluția stării de sănătate a lui Nicu Covaci", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andreea Borboros.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile