Antena 3 CNN Sport Nicolae Stanciu, discurs emoționant după România-Ucraina 3-0. Ce a transmis căpitanul naționalei

Nicolae Stanciu, discurs emoționant după România-Ucraina 3-0. Ce a transmis căpitanul naționalei

de Andreea Gelatu    |   

Nicolae Stanciu, căpitanul naționalei României, a fost omul meciului în victoria cu Ucraina, în prima etapă din Grupa E de la EURO 2024, scor 3-0. 

Internaționalul român în vârstă de 31 de ani nu a uitat de critici, după victoria fantastică a României în meciul cu Ucraina. Discursul căpitanului Naționalei a amintit de discursul lui Gică Hagi înainte de Campionatul Mondial din 1998, disputat în Franța.

Nicolae Stanciu a fost desemnat cel mai bun jucător al meciului România-Ucraina de UEFA.

„Ăsta e atuul nostru - și că suntem o familie. Acum, ați văzut și dumneavoastră că chiar așa este. Chiar dacă unii nu au crezut în acest lucru, dar asta e forța noastră, suntem ca frații între noi.

Îmi prezint scuze dacă v-am jignit vreodată pe voi, cei din presă vreodată! Le prezint scuze și celor două-trei mii de oameni care ne-au huiduit și au plecat de la meciul cu Bulgaria! Nu sunt deloc ironic. Sunt scuze sincere”, a declarat Nicolae Stanciu, la conferința de la finalul meciului.

[GAL layout="5"]

Nicolae Stanciu: „Vă rog, nu ne mai jigniți”

„Ceea ce vă rog eu, în calitate de căpitan al echipei, indiferent de ceea ce se va întâmpla la meciul următor sau la acest Euro, indiferent dacă veți scrie sau vorbi de bine sau de rău, vă rog... Să rămână totul la critică! Pentru că în doi ani ați dus-o la un alt nivel. Și n-am zis niciodată nimic.

Ați jignit colegi de-ai mei, pe mine... Iar acum câteva zile, înainte de Euro... Nu avem nicio problemă cu critica, să ziceți că eu sunt slab, că ăla e slab, că celălalt. Dar nu jigniți! Ceea ce i-ați făcut lui George (n.r. Pușcaș) în ultimul an și jumătate... Pot să accept, sunt cel mai slab număr 10, n-am nicio problemă...

Visul meu de mic a fost să ajung la națională. Și eu, ca și voi, am trecut prin multe. Și colegii mei la fel. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine", a mai declarat Nicolae Stanciu, la conferință.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile