Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale. A strâns 1.5 milioane de semnături

Nicolae Ciucă şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale. A strâns 1.5 milioane de semnături

de Mihai Paul    |   

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, şi-a depus miercuri candidatura la alegerile prezidenţiale la Biroul Electoral Central, alături de ceilalţi lideri ai partidului.

Ciucă a afirmat că va fi un preşedinte responsabil iar România are nevoie de o viziune de dreapta, liberală, care să gestioneze provocările interne şi externe.

Liderii PNL s-au prezentat miercuri la Biroul Electoral Central pentru a depune, cele 1,5 milioane de semnături pentru candidatura liderului PNL, Nicolae Ciucă, la preşedinţia României.

”Voi fi un preşedinte responsabil, un preşedinte echilibrat, care, aşa cum am făcut toată viaţa mea, voi munci alături de cetăţenii României, alături de instituţiile statului”, a spus Nicolae Ciucă.

”România are nevoie de o viziune de dreapta şi o persoană în măsură să implementeze această viziune, mă bazez foarte mult pe Partidul Naţional Liberal”, a mai spus liderul PNL.

Nicolae Ciucă a comentat situaţia internaţională şi crede că se schimbă din păcate, din ce în ce mai des. ”Ca atare avem nevoie de o viziune liberală în măsură să gestioneze toate aceste provocări”, a declarat Ciucă.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile