Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă: „Nu am mai vorbit cu Marcel Ciolacu. Pauza operativă este pentru cei care înțeleg ce înseamnă"

Nicolae Ciucă: „Nu am mai vorbit cu Marcel Ciolacu. Pauza operativă este pentru cei care înțeleg ce înseamnă"

de Claudia Popovici    |   

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că nu a mai avut în ultima perioadă vreo discuţie cu liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, precizând că „pauza operativă" a dialogului este doar „pentru cei care înţeleg cu adevărat ce înseamnă", notează Agerpres. 

„Nu am mai vorbit. Nici măcar (n.r. prin intermediari). Pauza operativă este doar pentru cei care înţeleg cu adevărat ce înseamnă", a afirmat, joi, Ciucă la Parlament.

Referindu-se la rezolvarea unor sarcini ale Executivului, Ciucă a spus: "Se rezolvă la nivelul structurilor guvernamentale. Nu avem niciun fel probleme. Liniile politice au fost agreate şi asumate prin programul de guvernare şi se derulează ca atare".

El a menţionat că înainte de a întrerupe dialogul cu Marcel Ciolacu a avut mai multe discuţii referitoare, printre altele, la comisarul european din partea României, la inechităţile din domeniul pensiilor militare.

„Ce facem cu toate celelalte chestiuni care au fost discutate în primul rând între oameni şi apoi vorbim de oameni politici. Nu am făcut niciodată altceva decât să menţinem linia aceasta de echilibru între ceea ce înseamnă angajament politic şi fapte", a adăugat Ciucă.

Ciucă, despre o viitoare alianță cu Ciolacu: „Să vedem care e aritmetica parlamentară"

Întrebat dacă va reveni la o alianţă cu Marcel Ciolacu după alegeri, Ciucă a spus: „Să vedem care e aritmetica parlamentară şi vedem ce decizii politice se vor lua". El a infirmat o eventuală discuţie şi cu şeful statului după revenirea în ţară a lui Klaus Iohannis din SUA: "Nu am avut niciun fel de discuţie cu domnul Iohannis".

Referitor la demersurile pentru un pol de dreapta, preşedintele PNL a punctat: „Am discutat cu cei de la REPER, PMP (...) Discutăm cu toţii".

Ciucă mai susţine că îi plac sporturile olimpice, dar a menţionat că nu a fost niciodată la vila de protocol la care ar exista un mini teren de golf. „Nu am fost niciodată acolo. Nu ştiu. Nu comentez. Îmi daţi voie să comentez ceea ce fac eu", a mai spus Ciucă.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile