Antena 3 CNN Actualitate ”Niciodată nu mi-am imaginat că ar fi în stare de așa ceva” | Durere fără margini în familia fetei ce s-a aruncat în gol de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca

”Niciodată nu mi-am imaginat că ar fi în stare de așa ceva” | Durere fără margini în familia fetei ce s-a aruncat în gol de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca

Durere fără margini in familia fetei ce s-a aruncat în gol de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Tatăl fetei, preot in comuna Moisei, Maramures, a mers la Institutul de Medicină Legală pentru a ridica trupul neînsuflețit al fiicei sale. Acum familia se pregătește de înmormântare.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Maria a lăsat un bilet sfâşietor de adio in mediul online, în care şi-a explicat gestul. 

Nu se știe cu exactitate ce a determinat-o să recurgă la acest gest extrem. Sunt însă nenumărate ipoteze. Atât profesorii, colegii cat si localnicii din Moisei sunt șocați.

”Niciodata nu mi-am imaginat că ar fi în stare de așa ceva, sunt șocată, am fost prietene, însă în ultima vreme a ales să stea mai retrasă, nu știam să aibă probleme în familie” a povestit prietena fetei.

Fata a  studiat timp de 3 ani la liceul teoretic Avram Iancu din Cluj. Profesorii spun că tânăra era o elevă bună, însă a avut probleme la chimie in clasa a 11-a.

Totodată era o fire retrasă si nu prea comunica cu dascălii si colegii. Părinții au decis in acest an sa o mute la o școală privată din străinătate.

Profesorii spun că tânăra a dispărut în vara câteva zile, și-a închis telefonul și nimeni nu a putut să dea de ea.

Se pare că fata ar fi fost găsită atunci cu ajutorul poliției. Ea ar fi fost chiar și la psiholog, însă nici acesta nu a reușit să o descopere.

Toate aceste gesturi, spun specialiștii, au foat un semnal de alarmă cu privire la situația prin care ea trecea.

Azi, membrii familiei au venit la Cluj, la Institutul de Medicină Legală.

Tatăl nu a vrut sa ofere declarații cu privire la cele întâmplate.

Tânăra s-a aruncat marți după-amiaza de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca. Fata nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Medicii legişti vor stabili cauza decesului, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

Subiecte în articol: Cluj Napoca preot
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile