Antena 3 CNN Actualitate Social Nepotisme în baza NATO Kogălniceanu! Nevastă de deputat, pusă șefă la aeroport

Nepotisme în baza NATO Kogălniceanu! Nevastă de deputat, pusă șefă la aeroport

Nepotisme cu iz politic la aeroportul de la Kogălniceanu. Soţia pensionară a deputatului ALDE Constantin Avram, a ajuns să ocupe funcţia de administrator al Aeroportului Internaţional „Mihail Kogălniceanu" din Constanţa, scrie cotidianului Jurnalul.

Asta în timp ce, pierderile aeroportului au devenit de patru ori mai mari, deşi funcţionează în cea mai mare parte cu subvenţii de la bugetul de stat. 

Rodica Avram este de meserie inginer constructor şi a lucrat timp de 14 ani pe şantiere. După ce a ieşit la penise, soţia deputatului a devenit administratorul afacerilor de familie pe care aproape le-a băgat în faliment. O firmă de construcţii aflată sub conducerea ei a avut anul trecut datorii de aproape 1,4 milioane de lei, la o cifră de afaceri de doar 150 de mii de lei, scrie cotidianul naţional Jurnalul, în ediţia de astăzi. 

Până să ajungă şefă la aeroport, soţia deputatului Constantin Avram avea un venit anual care o situa la limita sărăciei. 25 de mii lei pe care îi primea de la firma de construcţii a familiei  şi pensia de aproape 10 mii de lei. 

În urmă cu două săptămâni, Adunarea Generală a Acţionarilor de la Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu" au numit-o pe soţia deputatului în funcţia de administrator. A primit un mandat de patru luni, care se poate prelungi până la jumătate de an. Acum, Rodica Avram va avea o indemnizaţi brută de 5.196 lei.

Deputatul Constantin Avram a reuşit să-şi angajeze nu numai soţia la stat, ci şi fiul. Alexandru Avram care a devenit consilier la Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile