Antena 3 CNN Externe O clădire a unui cimitir s-a prăbușit, iar sicriele au rămas suspendate în gol, la Napoli

O clădire a unui cimitir s-a prăbușit, iar sicriele au rămas suspendate în gol, la Napoli

Un incident straniu s-a petrecut în orașul italian Napoli.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Mai multe sicrie din cimitirul cartierului Poggioreale au fost expuse vederii și au rămas suspendate în gol, după ce fațada unei construcții funerare s-a prăbușit în cursul zilei de luni.

"Înaintea prăbușirii s-a auzit un vuiet puternic, iar pe camerele de supraveghere a fost detectat un nor dens de praf. La momentul respectiv, în cimitir nu se aflau rude ale decedaților", a declarat Vincenzo Santagada, consilier de la administrația cimitirelor din Napoli.

În urma incidentului, unele sicrie au fost decopertate iar "locatarii" sunt vizibili, spre oroarea localnicilor, relatează presa italiană.

[GAL layout="2"]

La începutul acestui an, a avut loc o întâmplare similară. Atunci, s-a prăbușit o altă clădire cu nișe de înhumare din același cimitir. 

O asociație care reunește membri ai familiilor celor înhumați acolo și ale căror locuri de veci au fost afectate de prăbușiri semnalează că a sesizat autoritățile asupra faptului că zona este în pericol, ca urmare a lucrărilor efectuate la metrou.

Evenimentul de luni a afectat o clădire cu patru etaje situată lângă noul crematoriu.

La fața locului au intervenit pompierii, poliția locală și serviciile municipale, care au securizat zona, în așteptarea unui ordin de închidere a cimitirului.

Subiecte în articol: Cljuj-Napoca Poggioreale cimitir sicrie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile