Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre muncitorii uciși de șoferița beată de la Iași era soțul unei cunoscute cântărețe de muzică populară. Mesajul emoționant al artistei

Unul dintre muncitorii uciși de șoferița beată de la Iași era soțul unei cunoscute cântărețe de muzică populară. Mesajul emoționant al artistei

Ciprian Duca, inginer în cadrul Citadin SA și unul dintre muncitorii uciși de șoferița beată, la Iași, era soțul cunoscutei cântărețe de muzică populară, Biatrice Duca. Artista a transmis un mesaj emoționant după ce a primit vestea cumplită.

de Andreea Ştefan    |   

”De astăzi viața mea nu va mai fi la fel... Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre.

Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă.

Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul.

Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”, a scris artista Biatrice Duca pe Facebook.

Cei care doresc să iși ia ramas bun de la Ciprian Duca, pot să îi aprindă o lumânare la Capela Petru și Pavel, Iași.

Înmormârmântarea va fi duminică 19 iunie, la Cimitirul Petru și Pavel, la ora 14:00.

O șoferiță a spulberat un grup de muncitori la Iași! Patru dintre ei au murit pe loc

Accident de circulație cumplit noaptea trecută la Iași. Opt muncitori care lucrau la un drum au fost loviți în plin de o mașină scăpată de sub control.

Patru dintre ei au murit pe loc iar trei au fost răniți și duși la spital. Tot acolo au ajuns și cele două femei aflate în mașină. Martorii spun că acestea miroseau puternic a alcool.

Șoferița a pierdut controlul volanului imediat ce a ieșit din curbă, spun martorii. Ar fi condus cu o viteză nebună. Mașină a lovit zidul unei case iar apoi a ricoșat în grupul de muncitori aflați la câteva zeci de metri distanță. Mașina s-a oprit în autoutilitara acestora.

Momentul în care șoferița beată dă cu mașina peste patru muncitori care au murit pe loc, la Iași

Antena 3 a prezentat primele imagini care au surprins tragedia de noaptea trecută de la Iași! Patru oameni au fost uciși pe loc și alți trei sunt în stare gravă, la această oră, după ce au fost loviți în plin de o șoferiță băută.

Supraviețuitorii și martorii spun că femeia mirosea puternic a alcool, iar testul fiolei a confirmat acest lucru. 

De asemenea, aceștia povestesc că șoferița ar fi făcut drift-uri într-o parcare din municipiul Iași cu puțin timp înainte de producerea accidentului.  

Un bărbat spune că, în timp ce circula cu o viteză de 80 km/h, șoferița, care se afla sub influența alcoolului, a trecut glonț pe lângă el.  

Șoferița beată care a omorât 4 muncitori a fost reţinută. Era la cumpărături în mall-ul din Iași

Șoferița care a spulberat mai mulţi muncitori, patru dintre aceştia pierzându-şi viaţa, azi-noapte în Iași, a fost reţinută de poliţişti.

Unul dintre cele mai grave accidente din acest an a avut loc pe o şosea din Iaşi.

Patru muncitori au fost ucişi pe loc, în timp ce lucrau la o canalizare, iar alţi patru au fost răniţi, după ce o şoferiţă nu a mai putut controla maşina.

Mergea cu viteză, iar martorii spun că făcuse drifturi înainte şi mai ales, se urcase băută la volan.

Camerele de supraveghere au filmat impactul devastator, iar după tragedie poliţiştii au avut un şoc.

Au găsit-o pe femeie la terasa unui mall. Cu răni uşoare, a plecat de la spital, direct la cumpărături.

Şoferița de 39 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore. Mâine polițiștii vor merge în fața judecătorilor împreună cu procurorii și vor cere reținerea acesteia pentru 30 de zile.

Femeia era la plimbare prin oraș, unde făcea cumpărături într-un centru comercial.

Subiecte în articol: Iași accident
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion