Antena 3 CNN Actualitate Mugur Mihăescu, ceartă în direct cu Iulian Bulai, în scandalul TVR: "Să-ți fie rușine! Vai de steaua voastră de comuniști. Du-te, bă, dispari!"

Mugur Mihăescu, ceartă în direct cu Iulian Bulai, în scandalul TVR: "Să-ți fie rușine! Vai de steaua voastră de comuniști. Du-te, bă, dispari!"

Mugur Mihăescu a avut câteva replici acide, duminică seară, la Antena 3, în emisiunea Decisiv, după ce Iulian Bulai, Șeful Comisiei de Cultură din Parlament a cerut o întalnire cu CNA cu privire la programul de Revelion al TVR. Într-o intervenție în direct la Antena3, deputatul a reclamat că TVR a difuzat "o bășcălie tristă, care subminează și își bate joc de toată ideea de măsuri de protecție împotriva pendemiei, pe bani publici"

de Georgiana Adam    |   

"Sunt pentru libertatea de exprimare, dar ideea că în noaptea de Revelion, prime-time, la cea mai difuzată emisiune a anului, se invită conspirationisti și oameni care contesta orice măsură de protecție, pentru a contra-ataca toate măsurile care au fost promovate pentru a limita efectele negative ale acestei pandemii, este o greșeală în opinia mea", a mai spus Iulian Bulai duminică, la Antena 3.

Mugur Mihaescu a avut mai multe replici dure către deputat: "Chestia cu conspirationiștii nu știu de unde o scornește. Aruncă așa cu cuvinte că să se afle în treabă."

Mugur Mihaescu: Domnule nu ți-e rușine? Să-ți fie rușine! Cum mă faci pe mine conspiraționist? Cum mă face conspiraționist acest comunist?

"Din nefericire la asemenea oameni n-ai ce să răspunzi. Trec anii peste Dânșii și degeaba.

Eu nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ne întoarcem la comunism? Ne întoarcem la dictatură? Trebuie să-mi pun un tablou cu liderul suprem deasupra capului? Trebuie să aplaud la orice mi se spune?

O să-l iau la mișto și pe ăsta. Dar acum ne ia el la mișto pe noi pentru că este într-o funcție în care ne poate lua la mișto"

"V-au votat mai puțini oameni decât s-au uitat la Revelionul de la Antenă. Vai de steaua voastră de comuniști. Du-te, bă, dispari!"

"E un delirant! M-am săturat! Politrucii ăștia care tot vor să acceadă la putere. Care-și plătesc funcțiile prin CNA-uri sau prin consilii de administrație. Votați de o mâna de oameni, nici câți s-au uitat la voi la Revelion. Fac pe filosofii în țara asta. Ce să-i comentez eu unui astfel de individ? Abuzează de bunul simț al tuturor." a spus actorul despre deputatul USR-PLUS.

Subiecte în articol: Mugur Mihăescu
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile