Antena 3 CNN Actualitate Motociclist ucis de mașina condusă de iubita lui, la Galați. Cei doi se certaseră cu o zi înainte, el a visat-o la înmormântarea lui

Motociclist ucis de mașina condusă de iubita lui, la Galați. Cei doi se certaseră cu o zi înainte, el a visat-o la înmormântarea lui

de Ovidiu Stan    |   

Accident învăluit în mister pe un drum din Galaţi. Un motociclist şi-a pierdut viaţa, după ce iubita l-a acroşat cu maşina. Cei doi lucrau la aceeaşi unitate militară şi erau instructori de fitness la aceeaşi sală. La terminarea programului s-au certat şi el ar fi şicanat-o în trafic. Femeia pusese capăt relaţiei cu o seară în urmă, iar bărbatul i-ar fi spus atunci că a visat-o chiar la înmormânarea lui.  

La început, totul părea a fi un accident inexplicabil, în care o șoferiță a schimbat banda de mers de pe banda doi pe banda unu, acroșându-l pe motociclistul care ulterior s-a izbit violent într-un stâlp și și-a pierdut viața. 

Potrivit informațiilor obţinute de Antena 3 CNN, cei doi, într-adevăr, erau iubiți, se certaseră cu o seară înainte și s-au despărțit. În ziua următoare s-au întâlnit la sala de fitness, acolo unde amândoi erau instructori de fitness. S-au certat și acolo și au plecat separat, ea cu mașina, el cu motocicleta. 

Motociclistul ar fi încercat să o șicaneze pe fosta iubită în trafic, iar ea a schimbat la un moment dat banda, acroșându-l pe acesta. 

Cei doi protagonişti ai acestui accident sunt militari, astfel că ancheta în acest caz a fost preluată de către Parchetul Militar din Iași.

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile