Antena 3 CNN Sport Tenis Motivul pentru care Simona Halep nu a câștigat un Grand Slam până acum. „Simona a plătit prețul!”

Motivul pentru care Simona Halep nu a câștigat un Grand Slam până acum. „Simona a plătit prețul!”

Simona Halep a ajuns numărul unu mondial și a anunțat în mai multe rânduri că obiectivul care i-a mai rămas în carieră este de a câștiga cel puțin un turneu de Grand Slam.

Martina Navratilova, care și-a adjudecat în carieră 18 turnee de Grand Slam, a explicat de ce tenisul practicat de românca de 26 de ani nu i-a adus încă o competiție majoră în palmares.

"Tenisul procentual te duce pe primul loc, dar nu îți va aduce multe turnee de Grand Slam pentru că ajungi să întâlnești alte jucătoare în formă, împotriva cărora trebuie să joci un tenis mai mult decât procentual. În finala la Roland Garros, Simona a fost precaută și a fost aproape de a triumfa. Tenisului ei a fost procentual, dar a avut și multe momente în care a încercat lovituri decisive. În momentele importante n-a riscat și a plătit prețul. După acea înfrângere a devenit mai bună în momentele importante. Dar încă o dată, tenisul procentual te duce departe, dar nu îți aduce multe Grand Slam-uri", susține Martina, potrivit digisport.ro.

 

Subiecte în articol: Simona Halep grand slam tenis
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog