Antena 3 CNN Emisiuni News Hour with CNN Motivele incredibile pentru care fiii vrăjitoarei Sidonia nu mai sunt în arest, după crima din Padina

Motivele incredibile pentru care fiii vrăjitoarei Sidonia nu mai sunt în arest, după crima din Padina

Avem informaţii noi în cazul crimei de la Padina. Cei trei interlopi care au ucis un om au fost puşi în libertate de instanţă pe baza unor motive incredibile.

de Carmina Pricopie    |   

Judecătorii Curţii de Apel Ploieşti, care au decis scoaterea din arest preventiv a fiilor vrăjitoarei Sidonia, cunoscuți în lumea interlopă, şi care au ucis un om la o petrecere dintr-o pensiune din Padina, judeţul Dâmbovița, au invocat faptul că sunt considerați doar suspecți şi nu există indicii că ar reprezenta un pericol public. 

Această motivare vine la 2 săptămâni după pronunțare a acestei decizii de punere practică în libertate a celor trei interlopi. Aceștia sunt acasă, în arest la domiciliu, nu mai sunt în arest preventiv în Centrul de Reținere și Arest Preventiv de la Câmpina, iar magistrații, completul de judecători de la Curtea de Apel Ploiești notează că "la acest moment procesual nu se poate aprecia existența unui pericol în continuare actual, asupra ordinii publice, constatându-se că nu a fost identificat, în cazul nici uneia dintre inculpați, riscul de a se sustrage, de a prejudicia bună administrare a justiției, de a comite alte infracțiuni ori de a tulbura ordinea publică",

Mai mult, completul de judecători constată că "inculpații nu sunt cunoscuți cu antecedente penale, că au domicilii stabile și că beneficiază de suportul familiei și că, pe baza acestor considerente, în acest moment, la data la care se dădea această decizie există motive suficiente care să justifice punerea acestora în libertate".

Această motivare a venit la două săptămâni de la decizia dezamăgitoare pentru rudele lui Sorin Anghel. Soția sa spunea, într-un interviu acordat exclusiv pentru Antena 3 CNN, că se teme atât pentru viața ei, cât și pentru viața celor doi copii.

Reamintim, în urmă cu trei luni, la pagina un bărbat a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit, potrivit martorilor și a camerelor de supraveghere, de către fii vrăjitoare Sidonia.

Subiecte în articol: crima padina Vrăjitoarea Sidonia
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile