Antena 3 CNN Actualitate Social S-a aflat motivul pentru care și-a pus capăt zilelor medicul din București, Radu Mirică

S-a aflat motivul pentru care și-a pus capăt zilelor medicul din București, Radu Mirică

Chirurgul din București, Radu Mirică s-a aruncat joi de la etajul 12 al unui bloc. Acesta și-a pus capăt zilelor pentru că ar fi avut o aventură.

de Ioana Mircea    |   

Radu Mirică în vârstă de 34 de ani a decis să își pună capăt zilelor joi, după ce a avut o ceartă cu soția. Acesta a recurs la gestul de a se arunca de pe un bloc de 12 etaje, din zona MegaMall, București, pentru că a avut o aventură cu o altă femeie și nu mai făcea față presiunilor pe care soția le punea asupra lui.

Cu câteva secunde înainte să se arunce în gol, acesta i-ar fi trimis soției un ultim mesaj în care a încercat să-i explice de ce consideră că sinuciderea este cea mai bună soluție.  

Bărbatul era unul dintre cei mai apreciați chirurgi ai Spitalului Clinic de Urgență ”Sfântul Ioan” din București.

Deși era căsătorit și avea doi copii mici, potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi avut probleme în familie, după ce și-ar fi înșelat soția. Incidentul ar fi condus la unele tensiuni în viața de cuplu, motiv pentru care chirurgul ar fi intrat într-o depresie pe care, deși o ascundea în fața celorlalți oameni, se adâncea pe zi ce trece.

Din acest motiv, ideea de a se sinucide era din ce în ce mai pregnantă și i-a spus soției despre acest lucru, potrivit gandul.ro.

”În data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 10:15, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 9 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, s-ar fi precipitat de la un etaj superior al unui bloc, situat în Sectorul 2.

La fața locului s-au deplasat echipaje de prim ajutor, precum și polițiști din cadrul secției. În pofida eforturilor personalului medical, a fost declarat decesul bărbatului, în vârstă de 34 de ani.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată în comunicatul poliției

Subiecte în articol: radu mirica
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile