Antena 3 CNN Politică Moțiune simplă împotriva ministrului Transporturilor

Moțiune simplă împotriva ministrului Transporturilor

Uniunea Salvaţi România a depus, miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, moţiunea simplă pe privind domeniul Transporturilor. 

"USR anunţă depunerea moţiunii simple "Ministerul Transporturilor sub PSD este ministerul anti-autostrăzi", semnată de USR, PMP şi neafiliaţi", a anunţat deputatul Cătălin Drulă. 

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor urmează să stabilească procedura de dezbatere. 

Luni, deputaţii USR Cătălin Drulă şi Ionuţ Moşteanu anunţau că pregătesc o moţiune simplă pentru demiterea ministrului Transporturilor, Lucian Şova. 

"În ultima şedinţă a Comisiei de transporturi, de joi, de la Sinaia, ministrul Transporturilor a spus că atunci când o să avem autostrăzi o să crească salariile şi o să plece multinaţionalele. Este o declaraţie halucinantă venind din partea unui ministru al Transporturilor, care ar trebui să fie exact forţa care împinge proiectele de autostrăzi şi infrastructură înainte. Avem un veritabil ministru anti-autostrăzi", declara Drulă, la Parlament. 

El a spus că toate cele trei mari proiecte de autostrăzi Iaşi - Tg. Mureş, Comarnic - Braşov şi Sibiu - Piteşti au fost "distruse şi blocate" de ministrul Şova. "În ceea ce priveşte toate aceste proiecte, nu a mişcat nimic. Au fost doar declaraţii băşcălioase. (...) Ultima declaraţie de joi denotă o mentalitate foarte gravă. Pentru toate aceste motive noi îi solicităm demisia, dar, pentru că mă îndoiesc că are onoarea de a face acest gest, cerem demiterea. Au fost trei miniştri la Transporturi până acum, toţi au fost slabi, dar Şova este un dezastru veritabil", susţinea Cătălin Drulă. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile