Antena 3 CNN Life Monica Bellucci, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, a împlinit 60 de ani

Monica Bellucci, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, a împlinit 60 de ani

de Naty Badea    |   

Monica Bellucci a împlinit 60 de ani şi şi-a sărbătorit ziua de naştere cu o sedinţă foto pentru revista Vogue Italia, alături de partenerul de viaţă Tim Burton, în celebrul parc "Bomarzo Monster Park" , cunoscut şi sub numele de Pădurea Sacră. 

Născută în Città di Castello, Italia la 30 septembrie 1964, supermodel și actriță, Monica Bellucci a fost întotdeauna considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. 

[GAL layout="5"]

Conform Vanity Fair este Malena lui Giuseppe Tornatore sau Maria Magdalena lui Mel Gibson în "The Passion of the Christ", doar două dintre rolurile care au făcut-o celebră: În cariera sa vastă, unul dintre filmele de referinţă este cu siguranță "Apartamentul".

Atunci în 1996, chiar pe platoul de filmare l-a cunoscut pe actorul francez Vincent Cassel. Cei doi s-au căsătorit trei ani mai târziu, devenind unul dintre cele mai emblematice cupluri. Din povestea lor de dragoste s-au născut două fiice: Deva (în 2004) și Léonie (2010). Prima, între prezentări de modă și coperți, este pe urmele mamei sale pe podiumurile de modă.

Căsnicia actriţei cu Cassel s-a încheiat în 2013. Zece ani mai târziu, în 2023, Monica şi-a găsit din nou dragostea cu regizorul Tim Burton, cu care a colaborat în producţia "Beetlejuice Beetlejuice".

Monica Bellucci are peste 70 de pelicule în cariera sa care i-au adus faima internaţională.

Subiecte în articol: Monica Bellucci moda cinema
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile