Antena 3 CNN Show Tabloid Monica Bârlădeanu vorbește despre silueta ei: ”Mi-am acceptat corpul și nu îi mai cer să fie suplu și silfid până la piele și os”

Monica Bârlădeanu vorbește despre silueta ei: ”Mi-am acceptat corpul și nu îi mai cer să fie suplu și silfid până la piele și os”

Monica Bârlădeanu a acceptat să apară într-o ipostază inedită pe coperta revistei Viva!. Bruneta a pozat fără haine, însă a reușit să fie la fel de senzuală ca întotdeauna. Criticată pentru faptul că s-a îngrășat, Monica a vorbit despre corpul ei. 

”Corpul nostru evoluează mereu. Corpul se transformă, șoldurile, talia nu mai sunt la fel. Corpul meu are acum o voluptate care și-a obținut-o în timp. L-am acceptat și nu îi mai cer să fie suplu și silfid până la piele și os. 

Mi se pare că asta e forma pe care trebuie să o am ca femeie. Am avut mereu variații de kilograme, plus - minus. Cred că am un corp la fel ca oricare altă femeie, slăbește la stres, eu sunt genul care mănâncă sărăt, nu dulce. Asta este plăcerea mea vinovată. Acum mă simt bine cu corpul meu” a povestit Monica pentru revista Viva. 

Subiecte în articol: silueta corp
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?