Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un ventilator din Pasajul Unirii cade pe drum, după ce este lovit de o dubă

Momentul în care un ventilator din Pasajul Unirii cade pe drum, după ce este lovit de o dubă

de Mia Lungu    |   

Un ventilator instalat în Pasajul Unirii din București a căzut, marți, pe prima bandă de circulație, după ce a fost acroșat de o autoutilitară. Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Reprezentanții Primăriei Sectorului 4 spun că incidentul nu a fost cauzat de „erori de construire” a pasajului, ci de nerespectarea legislației rutiere și că șoferul autoutilitarei va achita cheltuielile pentru remedierea avariei.

„Având în vedere situația creată în urmă cu câteva minute în interiorul pasajului rutier Unirii, când un ventilator automat a fost lovit de o autospecială și a căzut pe prima bandă de ciculație în sensul de mers dispre bulevardul Dimitrie Cantemir către Piața Universității, Sectorul 4 al Municipiului București face următoarele precizări:

Reprezentanții autorității locale au intervenit deja la fața locului și au îndepărtat aparatul de ventilație, astfel că, la momentul transmiterii prezentei informări, circulația rutieră se desfășoară în condiții normale.

Ventilatorul automat urmează să fie înlocuit pe cheltuiala persoanei responsabile de avarierea acestuia.

Precizăm faptul că toate evenimentele rutiere petrecute în ultimii ani în interiorul Pasajului Unirii nu au fost cauzate de erori de construire a obiectivului, ci, în mod exclusiv, de nerespectarea legislației rutiere.

Numai în ultimele 18 luni, peste 500 de autovehicule au fost împiedicate, de către agenții Poliției Locale Sector 4 să forțeze intrarea în pasaj.”, a transmis Primăria Sectorului 4.

Subiecte în articol: Pasajul Uniri ventilator căzut
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile