Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care un bărbat e lovit cu un ciocan în cap într-o parcare din Chiajna. Victima i-a mințit inițial pe polițiști

Momentul în care un bărbat e lovit cu un ciocan în cap într-o parcare din Chiajna. Victima i-a mințit inițial pe polițiști

de Andreea Ştefan    |   

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a fost găsit, pe jos, într-o parcare din comuna Chiajna de lângă Capitală, cu mai multe lovituri la cap. Momentul în care a fost lovit cu un ciocan de un alt individ a fost surprins de camerele de supraveghere.

După un conflict care a degenerat, bărbatul de 29 de ani a fost lovit cu ciocanul în cap și a fost agresat de mai multe persoane, într-o parcare din Chitila.

Acesta a fost transportat la Spitalul Universitar din București, unde a fost internat.

După ce și-a revenit, acesta a vorbit cu polițiștii și le-a spus că s-a auto-accidentat. După ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au descoperit că victima a mințit și a fost vorba, de fapt, despre un conflict.

O anchetă este acum în desfășurare, iar agresorii sunt căutați de Poliție.

„La data de 12 octombrie a.c., în jurul orei 01:33, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Chitila au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, în comuna Chiajna a izbucnit un conflict spontan.

Polițiștii ajunși la fața locului au identificat un bărbat în vârstă de 29 de ani, ce ar fi prezentat o lovitură la nivelul capului.

Bărbatul în cauză a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Acesta ar fi comunicat faptul că s-ar fi auto-accidentat.

În cauză, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Chitila s-au sesizat din oficiu, în cauză întocmind dosar de urmărire penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că, în urma unor discuții contradictorii între mai multe persoane, una dintre acestea l-ar fi lovit cu un obiect contondent pe bărbatul de 29 de ani.

Având în vedere circumstanțele comiterii faptei, dosarul în cauză a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Ilfov desfășurând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, sub directa coordonare a procurorului de caz”, a transmis Poliția din Chitila.

Subiecte în articol: Chiajna ciocan
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile