Antena 3 CNN Politică Momentul în care purtătorul de cuvânt al PSD începe să cânte melodia „O sole mio” în fața jurnaliștilor

Momentul în care purtătorul de cuvânt al PSD începe să cânte melodia „O sole mio” în fața jurnaliștilor

de Mia Lungu    |   

Înaintea unei conferințe de presă, susținută luni la sediul PSD, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, Lucian Romașcanu, i-a surprins pe jurnaliști cu un „moment artistic” inedit.

În timpul unei probe de sunet, Lucian Romașcanu a testat microfonul cântând câteva dintre versurile melodiei „O sole mio”.

Purtătorul de cuvânt a concluzionat singur, după interpretare: „Se aude bine acapela aici”.

Antena 3 CNN a prezentat imagini video cu momentul, în emisiunea Decisiv, cu Cătălina Porumbel:

Purtătorul de cuvânt al PSD: legea noului prag de impozitare a pensiilor ar trebui să fie adoptată și promulgată în două săptămâni

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat, luni, că în maximum două săptămâni proiectul cu privire la modificarea pragului pentru impozitarea pensiilor ar trebui să fie adoptat de Parlament şi promulgat de președintele Klaus Iohannis.

"Având în vedere că există deja un proiect care a trecut de Senat, s-a decis că se poate legifera prin vot în Parlament într-un termen rezonabil, astfel încât să nu pierdem timpul cu această procedură. Această lege va trece într-o săptămână maxim. , Va depinde foarte tare, dar credem că nu va fi o problemă, de termenul de promulgare. În mod normal, în două săptămâni ar trebui ca această lege să fie adoptată şi promulgată", a estimat purtătorul de cuvânt al PSD.

Luni, în debutul ședinței de guvern, premierul Marcel Ciolacu a declarat că majorarea plafonului de impozitare a pensiilor la 3.000 de lei va reprezenta o "primă urgență" a coaliției de guvernare, astfel încât decizia să fie aplicabilă de la 1 octombrie.

Subiecte în articol: PSD O sole mio Lucian Romașcanu melodie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile