Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care o mașină de poliție este spulberată de un tânăr de 19 ani, care conducea pe contrasens

Momentul în care o mașină de poliție este spulberată de un tânăr de 19 ani, care conducea pe contrasens

de Mariana Zaharia    |   

O autospecială a Serviciului Rutier Argeș a fost lovită violent de un șofer care a intrat pe contrasens, provocând un accident în Pitești. Cei doi polițiști aflați în mașina de poliție au fost răniți grav și transportați la spital. Șoferul vinovat, un tânăr de 19 ani cu permis de doar un an și jumătate, fusese surprins anterior de mai multe ori conducând cu viteze excesive.

Echipajul de poliție se întorcea de la o misiune pe un drum național și se îndrepta spre sediu. În momentul în care a intrat în Pitești, venind dinspre comuna Bascov, un autoturism care circula cu viteză pe contrasens s-a izbit frontal de autospecială.

Mașina care a provocat coliziunea s-a oprit într-o stație de autobuz, însă, din fericire, în acel moment nu se afla nimeni în stație.

Cei doi polițiști, șoferul și pasagerul, au fost transportați la spital, unde au fost stabilizați, medicii menționând că rănile lor nu sunt grave, dar vor rămâne sub observație. De asemenea, o tânără pasageră în mașina vinovatului a ajuns și ea la spital, însă șoferul nu a suferit răni.

Băiatul fusese sancționat în trecut de mai multe ori pentru depășirea vitezei legale.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în acest caz.

Subiecte în articol: masina politie Pitești accident
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile