Antena 3 CNN Politică Momentul în care i se taie microfonul Dianei Șoșoacă în timp ce făcea circ în Parlamentul European

Momentul în care i se taie microfonul Dianei Șoșoacă în timp ce făcea circ în Parlamentul European

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Diana Șoșoacă a făcut circ marți în Parlamentul European. Europarlamentarul a susținut un discurs anti-Ucraina, iar oficialii i-au tăiat microfonul după trei încercări de a-i atrage atenția că depășise timpul alocat.

"În februarie 2022 am făcut primul Memoriu internaţional intitulat ”Neutralitate pentru România - Pacea de la Bucureşti. L-am trimis tuturor ambasadelor implicate, inclusiv Parlamentului European, Comisiei Europene aflate la Bucureşti. Singura parte care a dorit să discute despre pace, uimitor, a fost Federaţia Rusă, moment în care, împreună cu alţi parlamentari, am discutat cu aceştia. Pacea nu se face trimiţând arme. Aţi distrus România, toate drumurile sunt distruse, românii sunt sărăciţi ajutând ucrainenii non-stop.  

Avem peste un milion de români acolo, au fost maltrataţi, din 220 de şcoli nu mai sunt decât 8 în limba română unde nu se vorbeşte limba română.", a declarat Diana Șoșoacă.

Acela a fost primul moment în care i se sugerează că și-a terminat timpul alocat.

Li se interzice să vorbească, să se roage, a continuat Șoșoacă, moment în care i se atrage iar atenția.

Aşa că vă rog frumos: pentru pace faceţi negocieri de pace, nu trimiteţi arme cu care omorâţi oameni”, a continuat ea Șoșoacă, înainte să i se taie microfonul de tot.

Diana Șoșoacă a venit la prima ședință în Parlamentul European îmbrăcată în port popular și cu năframă pe cap.

Ea a votat împotriva Robertei Metsola pentru preşedinţia Parlamentului European.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion