Antena 3 CNN Actualitate Locale Momente de panică în Bârlad. Un director de bancă a fost preluat cu izoleta

Momente de panică în Bârlad. Un director de bancă a fost preluat cu izoleta

Directorul unei bãnci din Bârlad, în vârstă de 42 de ani, a fost preluat ieri, cu izoleta, de la reședința sa. Momentul a indus panică în rândul cetățenilor mai ales că bărbatul a fost, până vineri inclusiv, la serviciu, unde a intrat în contact cu mai multe persoane,.

Și soția bărbatului suspectat de infectare cu coronavirus lucrează tot la bancă, alta decât cea în care își desfășoară activitatea bărbatul. Dacă rezultatul se confirmă în cazul său, urmează o anchetă epidemiologică extinsă. 

Colegii bărbatului susțin că acesta era foarte precaut la serviciu și că purta în permanență mască și mănuși. Rezultatul testului său încă nu a fost anunțat.

Bãrbatul a fost depistat cu temperaturã 39, dar fără alte simptome caracteristice infecției cu virusul SASR CoV-2. El se simtea rãu de câteva zile, iar medicul de familie a solicitat la 112 sã fie preluat de la domiciliu cu izoleta pentru a fi dus la spitalul din Bârlad, care este suport Covid-19, pentru a fi testat. Dupã ce a fost consultat și la domiciliu de cãtre cadrele medicale de pe ambulanțã, a fost internat la secția de Boli Infecțioase, unde va rămâne până la primirea rezultatelor testului, relatează Vremea Nouă.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile