Antena 3 CNN Actualitate Locale "Bă, duceți-vă că se îneacă". Momentul în care tânărul găsit mort în râul Olt este înghițit de ape, sub privirile celor aflați pe mal

"Bă, duceți-vă că se îneacă". Momentul în care tânărul găsit mort în râul Olt este înghițit de ape, sub privirile celor aflați pe mal

Martorii aflați pe malul râului Olt au filmat ultimele clipe din viața lui Flavius, tânărul de 19 ani găsit mort la aproximativ 100 de metri în larg. 

de Redacția Antena 3 CNN    |   

 Dispărut ieri în apele râului Olt, Flavius a fost găsit mort duminică dimineața, la aproximativ 100 de metri în larg. 

Totul s-a întâmplat după ce tânărul a ieșit, împreună cu un prieten, la o plimbare cu skijet-ul.

La un moment dat, cei doi tineri s-au răsturnat. Niciunul dintre ei nu purta vestă de salvare. 

Pe imaginile surprinse de martori se observă cum cei doi tineri încearcă cu disperare să se salveze, după ce au căzut în apă.

Prietenul care îl însoțea pe Flavius, care știe să înoate, a fost salvat de un bărbat aflat pe un alt skijet, care a reușit să ajungă la el.  Din păcate, tânărul de 19 ani nu a avut nicio șansă. Acesta nu știa să înoate și a pierit în apa Oltului. 

"Bă, duceți-vă că se îneacă. Se îneacă! S-a înecat!", se aud țipetele martorilor.

Flavius era sportiv și făcea parte din echipa de fotbal CSM Slatina. 

"Este greu să găsim cuvintele potrivite pentru a ne exprima regretul în aceste momente pricinuite de vestea pierderii tânărului component al echipei CSM Slatina Under 19, Flavius Magraon.

Jucătorul, în vârstă de doar 19 ani, legitimat la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care evolua sub formă de împrumut pentru Petrolul Potcoava, şi-a pierdut viaţa într-un nefericit incident petrecut pe râul Olt.

Antrenorii, colegii, prietenii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt cu toţii afectaţi de această tragedie.

Transmitem condoleanţe şi putere familiei în cea mai grea încercare a vieţii! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să aibă grijă de sufletul lui!”, este mesajul postat pe contul oficial al CSM Slatina.

Subiecte în articol: tânăr mort raul olt
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet